Frivillige – Sur & Bitter

Ølfestivalen Sur & Bitter 2016 i Sandnes er over for denne gang, men jeg er verken sur eller bitter.
Jeg er derimot ekstremt glad og fornøyd. Frivillige - Sur & BitterSom koordinator for de frivillige på denne festivalen har jeg hatt en helt fantastisk uke/helg!

Mange tusen takker til Festivalsjef Stian Bru som gjorde en steinbra jobb i planleggingen av Sur & Bitter – og en million takker for at jeg fikk lov til å være en del av dette eventyret!

Det at alle de frivillige Sur & Bitter-kollegaene våre på festivalen var helt eksepsjonelt fantastiske – gjorde jobben min til en drøm. Jeg er så takknemlig for at denne gjengen var med oss og gjorde at historiens første Sur & Bitter Ølfestival ble en stor suksess!

Tusen takk, damer og herrer – alle som en!

Vi ses igjen.

Legg igjen en kommentar