Karakteren er satt – #SoMe, BI.

Høsten 2016 studerte jeg det utrolig spennende og lærerike faget Sosiale medierBI i Stavanger. Lite visste jeg at det bodde en lærevillig liten student inni meg.

 

Og for et spennende og lærerikt halvår det var! Jeg hadde noen fantastiske, kunnskapsrike og engasjerte forelesere som jeg lærte enormt mye av. Blant andre Cecilie Staude som lærte meg en mengder med nyttige verktøy og lure saker å huske på i forhold til analyse og strategi for bedrifter, organisasjoner, artister og andre som ønsker å vise igjen i #SoMe-jungelen, og det å bruke sosiale medier på en måte som gir gevinster både for en selv og for publikum og kunder.

Tarjei A. Heggernes, Svein Tore Marthinsen og Susanne Wærholm hadde hver sine interessante forelesninger bl.a. om Big data, nettskyen og maktskiftet i den digitale utviklingen. Alle disse og mange flere som vi fikk web-forelesninger av ga meg en god dose ny kunnskap og en masse tyngde i faget.

Jeg er veldig glad for at jeg tok Sosiale Medier og enda mer glad for at det finnes så engasjerte og oppriktig interesserte lærere der ute. Tusen, tusen takk!

I min eksamen skrev jeg om festivalen som jeg skal jobbe for nå i vinter – Sur & Bitter ølfestival som arrangeres 31.mars-1.april 2017 på Kinokino i Sandnes. Som en 32-åring som ikke har skrevet en eneste eksamen siden videregående i 2003 (utøvende jazzimprovisasjon teller ikke..;).. ) – var jeg selv mektig imponert over at jeg klarte å få en B på denne eksamenen! Jeg er sykt stolt og utrolig glad!

Er det noen som lurer på om de kanskje skal ta dette faget på BI, så anbefaler i hvert fall jeg dette på det sterkeste. Har du noen spørsmål angående faget? Eller lurer på andre ting i forhold til Sosiale medier? Ønsker du kanskje hjelp med Sosiale medier? Da kan det godt hende at elisehjelperdeg 🙂

 

Legg igjen en kommentar