Oliver Hohlbrugger’s nettside

Oliver Hohlbrugger! For en mann og for en musiker!

 

Jeg er så glad! Både på mine egne vegne, men særlig på Oliver Hohlbrugger‘s vegne. 16.september 2016 ga Oliver ut sin første plate «The Choirboy». En fantastisk og til tider deilig pompøs plate!

I den anledning var jeg så heldig at jeg fikk være med å forme Oliver sin nettside. Og som jeg har kost meg! Med små utfordringer, litt prøving og feiling av koder og endringer, så er resultater i boks og du kan sjekke ut nettsiden her: www.oliverhohlbrugger.com

 

www.oliverhohlbrugger.comSer du noe du liker og tenker at dette kanskje er noe du har lyst på selv til deg, ditt band, butikk eller annet? Ta kontakt, så kan vi ta en prat og se om dette er noe vi kan samarbeide om!

Tenker du at dette er altfor dyrt? Da kan jeg betrygge deg med at – det er det ikke.

 

 

Legg igjen en kommentar